+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Zgjidh Gjuhen

Marka

 • Sütaş sjell mirësinë e qumështit me gamën e gjerë të produkteve natyrale dhe të shijshme të bulmetit; duke ofruar shëndet dhe lumturi për çdo familje.

  Sütaş, gjithë mirësitë e qumështit!

  Më shumë


 • Sütaş Ayran, ndjehuni mirë, ndjehuni të freskët!

  Më shumë
 • Yovita ju ofron ju dhe të dashurve tuaj shumë përfitime shëndetësore të produkteve të kosit të fermentuar. Yovita, vetë emri përfaqëson atë që marka përfaqëson: Kos + Vitalitet.

  Yovita, Vitalitet Ҫdo Ditë!

  Më shumë