+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Zgjidh Gjuhen

Sütaş jep mirësinë e qumështit me gamën e gjerë të produkteve të freskëta, natyrale dhe të shijshme të qumështit; duke ofruar shëndet dhe lumturi për të gjithë ne. 

Sütaş ruan thelbin dhe lëndët ushqyese të qumështit dhe e jep këtë të mirë në gjendjen e saj më natyrale nëpërmjet zinxhirit të vlerave të bulmetit. 

Gama e gjerë e produkteve të bulmetit të Sütaş përfshin qumësht UHT, kos, qumësht të prerë, mazë, gjalpë dhe lloje të ndryshme djathi, të prodhuara me ekspertizë dhe mjeshtëri. 

Sütaş, gjithë mirësitë e qumështit!

 • Qumësht
  Qumësht
 • KOS
  KOS
 • Pavlaka
  Pavlaka
 • Djathë
  Djathë
 • Gjalpë
  Gjalpë
 • Salep
  Salep
 • Sütaş Kos i Pijshëm
  Sütaş Kos i Pijshëm