+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Zgjidh Gjuhen

MISIONI 

Misioni ynë është të prodhojmë produkte të shkëlqyera bulmeti të mundësuar nga sisteme   të çertifikuar   të sigurisë së cilësisë,  nga teknologjia moderne si dhe nga menaxhimi efikas i rrjetit të shpërndarjes.

Misioni ynë është të prodhojmë produkte të shkëlqyera të qumështit.

VIZIONI

Ne jemi ekspertë të bulmetit. Vizioni ynë është të shpërndajmë ekspertizën tonë në mbarë Europë dhe të bëhemi prodhuesi kryesor i bulmetit në Europë. Ne i përkushtohemi vetëm prodhimeve të bulmetit dhe vazhdimisht përmirësojmë proceset dhe teknologjinë për të përforcuar ekspertizën tonë në këtë fushë.