+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Zgjidh Gjuhen

Labaneh

Labaneh

Peshat e produktit

100 g

Sütaş Labaneh me shijen e tij të veçantë dhe strukturën e butë dhe kremoze i jep ditës një kënaqësi të veçantë nga mëngjesi e deri në darkë. Mund ta lyeni bukën me të në mëngjes ose kur bëni meze ose mund të shtohet në shumë receta duke filluar nga torta e deri te mezet, në gjella të ndryshme si supa e deri te pastat. Paketimi i tij i mirë dhe me stil mundëson ruajtjen e freskisë së tij. 

 • Vlerat ushqyese
 • Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
 • Eneregji
 • 198 kcal/819 kj
 • Yndyrë Qumështi
 • 18 g
 • Yndyra e ngopur
 • 11,7 g
 • Karbohidrate
 • 4,5 g
 • Sheqer
 • 4,5 g
 • Proteina
 • 4,5 g
 • Krip
 • 0,7 g
 • Kalcium
 • 280 mg
 • Vitamina D3
 • Natrium
 • B12