+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Zgjidh Gjuhen

Ekspertiza

Ne i përkushtohemi vetëm prodhimeve të bulmetit dhe vazhdimisht përmirësojmë proceset dhe teknologjinë për të përforcuar ekspertizën tonë në këtë fushë. 

Besimi

Jemi të angazhuar për të krijuar besim me punonjësit, klientët dhe gjithë aksionerët e tjerë. 

Përgjegjësia

Gjithmonë përpiqemi të jemi të drejtë, të përgjegjshëm dhe transparent.  

Respekti

Ne respektojmë njerëzit, shoqërinë dhe natyrën.