+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Zgjidh Gjuhen

Djathë i bardhë lope në shëllirë

Djathë i bardhë lope në shëllirë

Peshat e produktit

500 g

Djathi i bardhë Sütaş ofron një fillim të mbarë të ditës me shijen e tij të shkëlqyer dhe vlerën e tij të pasur ushqyese, të cilat e bëjnë të pandashme nga tryeza e mëngjesit. Është i pasur me kalcium, proteina, minerale dhe vitamina të cilat trupi jonë i kërkon çdo ditë dhe është një zgjidhje e shëndetshme dhe e pasur për secilin në familje. Me ndihmën e shëllirës në pako, djathi i bardhë Sütaş ruan shijen e tij të freskët gjatë periudhës së konsumit. Falë strukturës së tij ideale, shumë lehtë mund të nxirret nga paketimi dhe të serviret.

 • Vlerat ushqyese
 • Vlera mesatare ushqyese ne 100 g
 • Eneregji
 • 213 kcal/884 kj
 • Yndyrë Qumështi
 • 17 g
 • Yndyra e ngopur
 • 11,1 g
 • Karbohidrate
 • 3 g
 • Sheqer
 • 3 g
 • Proteina
 • 12 g
 • Krip
 • 1,7 g
 • Kalcium
 • 340 mg
 • Vitamina D3
 • Natrium
 • B12