+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Zgjidh Gjuhen

Sütaş Ayran është pija ideale për ata që duan të shuajnë etjen, të freskohen dhe të plotësojnë vaktet e tyre me një pije të shijshme, natyrale dhe të shëndetshme.

Sütaş Ayran plotëson lëngjet dhe mineralet që trupi humbet gjatë djersitjes. Ai mbron ekuilibrin e lëngjeve të trupit tuaj me elektrolite; ju mban në formë.  Ka një efekt pozitiv në shëndetin e kockave dhe të strukturës së dhëmbëve me përmbajtjen e tij të kalciumit dhe kaliumit. Sütaş Ayran është pa përmbajtje sheqeri, nuk ka aditivë, pije 100% natyrale dhe e shëndetshme. 

Sütaş Ayran është një shoqërues i përsosur i vakteve, i bën vaktet më të shijshme dhe u shton gëzim tavolinave të vakteve me shijen e tij unike dhe strukturën e plotë.   

Sütaş Ayran ju bën të ndiheni mirë me vendimin tuaj të duhur për zgjedhjen e pijeve.

Sütaş Ayran, ndjehuni mirë, ndjehuni të freskët! 

  • Sütaş Ayran
    Sütaş Ayran