+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Zgjidh Gjuhen

Ekspertiza jonë në produktet e bulmetit përkon me angazhimin tonë për të përdorur përbërës të cilësisë së lartë dhe teknologji inovative për t'u ofruar klientëve tanë produkte bulmenti me shije të shkëlqyer dhe shërbime të përkryera.

Ne jemi plotësisht të pajisur për të prodhuar një varietet të gjerë të produkteve të bulmetit për të plotësuar kërkesat e klientëve.