+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Zgjidh Gjuhen

Portofoli i markës Yovita ofron kos tradicional, qumësht të prerë, mazë, kefir dhe kos probiotik; të gjitha ofrojnë përfitimet shëndetësore të produkteve të qumështit të fermentuar me një shije ideale, përmbajtje të pasur dhe ushqyese. 

Lëndët unike ushqyese dhe bakteret e dobishme të Yovita-s ndihmojnë në forcimin e strukturës së kockave, mbështesin sistemin imunitar, i sjellin dobi sistemit tretes dhe ndihmojnë në menaxhimin e peshës. 

 Shija e shkëlqyer e Yovita do të kënaqë të gjithë dashamirët e kosit dhe do t'u sjellë vitalitet të gjithëve dhe do të bëhet pjesë e rutinës së përditshme si në shtëpi ashtu edhe në lëvizje. Bëjeni Yovita-n "Shprehinë tuaj të mirë për një jetë të shëndetshme". 

Yovita, vitalitet çdo ditë!

 • Kefir Yovita
  Kefir Yovita
 • Kos Yovita
  Kos Yovita
 • Jogurt Yovita
  Jogurt Yovita
 • Shtalpë Yovita
  Shtalpë Yovita
 • Jogurt Probiotik Yovita
  Jogurt Probiotik Yovita